Wetthra Sport Events

0

Milano - San Remo 2014

Nu het voorjaar van de wielerklassiekers is afgesloten, kijken we, als organisators al uit naar het volgende wielerseizoen, dat van start gaat in 2014 en waarin ieder van ons zich terug opnieuw een doel voor ogen stelt in wat hij of zij wil bereiken. Nu moeten jullie niet langer zoeken voor een doel in 2014, bij deze hebben wij namelijk een voorstel voor jullie. Velen onder ons zullen misschien wel ooit al eens gedroomd hebben om eens deel te nemen aan de klassieker onder de klassiekers namelijk Milaan-San Remo 296Km over Italiaanse wegen in een prachtig decor. Alle jaren wordt deze klassieker ook georganiseerd voor cyclosportieven en wel in maand Juni (08/06/2014) wanneer het al lekker zomer is in het zuiden en we ons geen zorgen hoeven te maken over sneeuw op de Turchino. Wel in 2014 richten we een busreis in naar Milaan om daar te gaan deelnemen op zondag 08 juni 2014 aan deze wonder mooie klassieker. Dit alles kan ik jullie aanbieden voor de prijs van 535€ per persoon (indien geen lid van WBV komt er 20€ inschrijvingskosten bij).

Documenten

 

Verslag


ITALIA
MILANO,ASSAGIO


04.00 uur. Het ochtendgloren breekt aan en de eerste vogels beginnen hun gezang om een mooie dag te verwelkomen.
Stortbadje genomen en de volgwagen in orde gebracht voor een dag, die velen aanzien als een mijlpaal in hun wielerleven. 
“De Milaan – San Remo van 296 Km, De Granfondo” , gaan ze vandaag met 26 personen uit één zelfde groep bedwingen. Als organisatie, een geweldige uitdaging om dit in goede banen te kunnen begeleiden.
05.00 uur. Uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan. Het vroege uur bleek geen vat te hebben op de moraal. Iedereen blij gezind, de ene al wat meer gemotiveerd als de andere, maar toch allen strijdvaardig.
06.30 uur. Bus is geladen en iedereen komt samen voor de vereeuwiging op de foto.
07.00 uur. Tijd om te vertrekken.

Reacties: Er zijn nog geen reacties

Plaats een reactie

Terug naar overzicht